Şbt

Her yıl 28 Şubat Sivil savunma Günü" ve mart ayının ilk haftasını, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla "Deprem Haftası" olarak kutlanmaktadır.. Yapmış olduğumuz eğitimler, tatbikatlar ve diğer etkinliklerle öğrencilerimizin bilinçlenmesi ile afet farkındalığı oluşturmaya çalışıyoruz.

Değerli Velimiz;

Anayasada yer alan eğitim hakkı ve bilhassa yetişkin okuma yazma eğitimi hayat boyu öğrenmenin temelini oluşturmaktadır. Eğitim ve öğretim hakkından yararlanmayan ve temel okuma yazma eğitimini tamamlayamayan kişilerin, yasaların kendilerine verdiği diğer hak ve özgürlüklerden de yeterince yararlanamadıkları görülmektedir.

Bu amaçla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve eşleri Hanımefendi Sayın Emine ERDOĞAN'ın himayelerinde, Okuryazarlık Seferberliği başlatılmıştır.

Seferberlik kapsamında okuma yazma bilmeyen vatandaşların birinci kademe yetişkin okuma yazma kurslarına katılmaları sağlanarak okuryazar hale getirilmesi ve ilkokul düzeyinde öğrenim görmelerini sağlayacak ikinci kademe yetişkin okuma yazma kurslarına yönlendirilmeleri amaçlanmaktadır.

Bu nedenle Okulumuzda Okuryazarlık Seferberliği başlatılmıştır...

ÇİÇEK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ BAHÇEDE KİTAP OKUYOR

Şbt

Okulumuz bahçesi parke yapıldı.