MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ FATİH ÇETİN VE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ BÜNYAMİN ÖZDEMİR OKULUMUZU ZİYARET EDEREK ZİYARET KAPSAMINDA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ HAYIRLI VE BAŞARILI BİR YIL OLMASI DİLEKLERİNİ İLETEREK ÖĞRENCİLERİMİZE HİKAYE KİTABI VE SATRANÇ TAKIMLARINI HEDİYE ETTİ.

Eyl

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UYUM ETKİNLİKERİ İLE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ KARŞILAMAYA HAZIRIZ

Eyl

Bakanlığımızca Aile Okulu Projesi kapsamında çocuklarının eğitiminde en önemli yapı taşlarından biri olan ailelerin  ve devamında toplumun sağlığının korunmasına katkı sağlamak; aile içi ilişkiler, ev yönetimi ve çocukların davranış yönetimlerine rehberlik edilmesi, millî ve manevi değerlerimizin aileler yoluyla çocuklarımıza aktarılmasıyla amaçlarıyla Bakanlığımız tarafından Aile Okulu Projesi başlatılmıştır.

Proje İle İlgili Afişler Aşağıda Yayınlanmıştır.

Tem

DESTEKLEME YETİŞTİRME KURSLARI KAPSAMINDA 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK MATEMATİK VE İNGİLİZCE DERSLERİNDEN HAFTADA TOPLAM 24 OLUP DÖRT HAFTA SÜRECEK OLAN EĞİTİMLER 18.07.2022 TARİHİNDE BAŞLAMIŞTIR. YAZ OKULU İLE ÖĞRENCİLERİMİZİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ.

Haz

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU KARNE PROGRAMI YAPILDI. EMEK VEREN TÜM ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ.

OKULUMUZ 4-A VE 4-B SINIFI ÖĞRENCİLERİ TOPLU OLARAK RESİM YAPTILAR

Haz

OKULUMUZ 4.SINIF ÖĞRENCİLERİ MÜZELER HAFTASINDA ELBİSTAN ŞEHİR MÜZESİNE GEZİ DÜZENLEDİLER.

Haz

Sergide, birbirinden farklı fikirler ve çizgilerle süslenmiş yaklaşık 200 resim yer aldı. Bazı öğrenciler, birbirinden canlı renkleri kullanırken bazıları da sadeliği seçti. Hayvanlar, yaşamdan kesitler, aile, anne şefkati ve doğadan birçok parçanın yer aldığı sergideki resimlere büyük emek harcayan öğrenciler, soyut ve somut tarzdaki eserleri ile büyük beğeni topladı. Kimisi, bir hayvanın ya da kuşun hayal dünyasındaki izdüşümünü kağıda aktarırken; kimisi de insan tasvirlerini seçti.
Serginin kurdelesini kesen İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Çetin, eser sahibi öğrencilerle tek tek sohbet ederek resimleri hakkında bilgiler aldı.
Öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden Çetin, sergideki her resmin ayrı bir özgünlüğü barındırdığını söyledi.
Öğrencilerin, akademik eğitimin yanı sıra sanat ve spor dallarında da başarılı olmalarının önemine değinen Çetin, "Öğrencilerimiz büyük emek ve çaba harcayarak hayal dünyalarını renklerle ve şekillerle somut hale getirmişler. Hepsi de birbirinden özel ve değerli çalışmalar. Ellerine sağlık. Emek veren herkesi tebrik ediyorum" dedi.
Okul müdürü Ümit Kayıran ise, öğrencilerine çok yönlü bir eğitim verme gayretinde olduklarını vurgulayarak, "Biliyoruz ki eğitim sadece akademik başarıdan ibaret bir şey değil. Biz öğrencilerimizi her açıdan yetiştirmeye çalışıyoruz. Onların sosyalleşebilmesi, üretken, proje odaklı bireyler olması kendi yeteneklerini keşfetmeleri için sanatsal, kültürel, sportif alanlardaki faaliyetlere çok önem veriyoruz. Daha önce ve beş defa 4006 TÜBİTAK projesi kapsamında katılımımız ve proje sergimiz oldu. Ayrıca spor liselerine ve güzel sanatlar liselerine yetenekleri ile yerleşen öğrencilerimiz oldu. Biz öğrencilerimize deniz feneri misali kendi gemilerinin kaptanlarına rehberlik etmeye devam edeceğiz.
Burada öğrencilerimizi her açıdan yetiştirmeye gayret gösteren öğretmenlerimize, bu sergide çok büyük emekleri olan Arzu Hanıma ve öğrencilerimize emekleri için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

May

Çiçek İlkokulu tüm paydaşları-idaresi,öğretmenleri,öğrencileri,velileri-olarak İlçe Milli Eğitim Müdürümüze yeni görevinde muvaffakiyetler dileyerek ,hayırlı olsun temennisinde bulunuyoruz.

Nis

DÜNYA KİTAP GÜNÜ DOLAYISIYLA ELBİSTAN ANADOLU LİSESİ KÜTÜPHANECİLİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNDEN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE KİTAP HEDİYESİ YAPILDI. ÇALIŞMADA EMEĞİ GEÇEN KULÜP ÖĞRETMENİNE, ÖĞRENCİLERİNE VE OKUL MÜDÜRÜ BİRKAN ŞATIROĞLUNA TEŞEKKÜR EDERİZ."

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI OKULUMUZ BANDO EKİBİNİN ÖNDERLİĞİNDE MAHALLE İÇERSİNDE YÜRÜYÜŞ İLE BAŞLADI. OKUL MÜDÜRÜ ÜMİT KAYIRAN GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞLARINI YAPARAK PROGRAMIN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE, ÖĞRENCİLERİMİZE VE DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDEREK SONLANDIRDI. DAHA SONRA PROGRAM BAŞLAYARAK ÖĞRENCİLERİMZİİN HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI GÖSTERİLER SUNULDU.

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 107. YILI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PROGRAM İLE ANILDI.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PROGRAM İLE KUTLANDI

Mrt

Okul Müdürümüz Ümit KAYIRAN kadınlar,toplumun tüm katmanlarının taşıyıcı unsuru, nesiller yetiştiren mürebbiyeleridir.Geleceğimizi yoğuran maharetli ellerin sahibi, çalışma hayatımızın paydaşı kadınlarımızın nezdinde tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutladı.Okulumuz bayan personellerimize çiçek takdim etti.

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftası kapsamında Deprem Tahliye Tatbikatı yapılarak  derslik ve diğer alanların planlı bir şekilde boşaltılması ve önceden belirlenen toplanma alanlarında izdihama yol açılmadan toplanması sağlanmıştır.