Eyl

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 06 EYLÜL 2021 TARİHİNDE TAM ZAMANLI OLARAK EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLAMIŞ OLUP 06 EYLÜL 2021 PAZARTESİ  TARİHİNDEN İTİBAREN

GİRİŞ SAATİ: 13:10

ÇIKIŞ SAATİ: 17:55

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ŞEHİTLER GÜNÜ PROGRAMI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PROGRAM İLE ANILDI.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE M.AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ 100. YIL PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PROGRAM İLE ANILDI.

Şbt

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II.DÖNEM YÜZ YÜZE EĞİTİMİN 15 ŞUBAT 2021 TARİHİ İTİBARİYLE BAŞLAMASI İLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ KÜRŞAT BAYAZIT VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ ALPASLAN CERAN OKULUMUZU ZİYARET EDEREK EĞİTİM ÖĞRETİM ÇALIŞMALARINI İNCELEYİP ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İLE GÖRÜŞEREK BİLGİLER ALDI.

Şbt

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönemi Okulumuzda Covid-19 Tedbirleri kapsamında Seyreltilmiş Yüz Yüze Eğitim başlamıştır.

Millî Eğitim Bakanlığı, yüz yüze ve uzaktan eğitimde aşamalı geçiş planı doğrultusunda 15 Şubat  2021 Pazartesi günü itibariyle başlayacak olup İlkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıflarda gruplar halinde haftada 2 gün toplam 12 ders saati ( 2 gün, 6+6) Sınıflar, öğrenci mevcudu doğrultusunda sosyal mesafeye göre gruplara ayrılacak, her ders süresi 30 dakika, dersler arası dinlenme süresi de 10 dakika olarak uygulanacak.. Yüz yüze eğitim dışında kalan tüm dersler uzaktan eğitim yoluyla tamamlanacak, uzaktan eğitimlerde bir ders süresi 30 dakika olarak planlanacak, Yüz yüze eğitim için çocuğunu okula göndermek istemeyen velinin yazılı onayı alınacak ve okula gelmeyen öğrenciler devamsız sayılmayacak ancak velisi tarafından okula gönderilmeyen öğrenci uzaktan eğitimle derslerine devam ederek devam ettiği sınıfın müfredatından sorumlu olacaktır.

Pazartesinden İtibaren Giriş Çıkış Saatleri:

Giriş 13:00

Çıkış:16:50

Kas

İSTİKLAL MÜCADELEMİZİN BAŞKOMUTANI VE CUMHURİYETİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN VEFATININ 82. YIL DÖNÜMÜ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PROGRAM İLE ANILDI.

Eyl

Okulumuz öğretmenlerinden tayini çıkan Ahsen Pınar BOSTANCI ya okulumuzda göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür eder yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Eyl

Yüz yüze eğitimin ikinci aşamasında, öğrencilerin, okullarda uygulanması gereken Kovid-19 tedbirleri konusunda farkındalık kazanması için hazırlanan 4 kamu spotu televizyon kanallarında yayınlanmaya başladı. Videolarda, Kovid-19 sürecinde okullarda dikkat edilmesi gerekenler Ayşenur, Mert, Burak ve Almila adlı öğrenciler tarafından anlatılıyor. Doğru maske takma, sosyal mesafe, ellerin 20 saniye boyunca yıkanması ve ortak kullanılan eşyaların temizliğinin öneminin vurgulandığı videolarda; sınıfların havalandırılması, oyun oynamak ve sohbet için havadar alanların tercih edilmesi gibi konularda uyarılarda bulunuluyor. Öğrencilerin güvenli bir şekilde okula yeniden devamını sağlamak amacıyla hazırlanan kamu spotlarında; öğrencilerin covıd-19 riskinden korunmaları için okula gelirken ve okulda kaldıkları süre boyunca el yıkama, maske, sosyal mesafe, sınıfı havalandırma, temassız oyun oynama gibi temel önlemlere yer veriliyor. Kamu spotlarında ayrıca öğrencilerin fizyolojik sağlığının yanında ruh sağlığı da gözetilerek öğrencilerin okulda uyması gereken kurallar, eğlenceli animasyon karakterlerin aracılığıyla anlatılıyor

Millî Eğitim Bakanlığı, yüz yüze ve uzaktan eğitimde aşamalı geçiş planı doğrultusunda 12 Ekim 2020 Pazartesi günü itibariyle başlayacak olup İlkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıflarda gruplar halinde haftada 2 gün toplam 12 ders saati ( 2 gün, 6+6) Sınıflar, öğrenci mevcudu doğrultusunda sosyal mesafeye göre gruplara ayrılacak, her ders süresi 30 dakika, dersler arası dinlenme süresi de 10 dakika olarak uygulanacak.Okul öncesi eğitim kurumlarının tamamında ise haftada 5 gün ve günde 6 etkinlik saati olacak şekilde yüz yüze eğitim yapılacak. Yüz yüze eğitim dışında kalan tüm dersler uzaktan eğitim yoluyla tamamlanacak, uzaktan eğitimlerde bir ders süresi 30 dakika olarak planlanacak,Yüz yüze eğitim için çocuğunu okula göndermek istemeyen velinin yazılı onayı alınacak ve okula gelmeyen öğrenciler devamsız sayılmayacak ancak velisi tarafından okula gönderilmeyen öğrenci uzaktan eğitimle derslerine devam ederek devam ettiği sınıfın müfredatından sorumlu olacaktır.Haftalık Ders Çizelgeleri aşağıdadır.

Pazartesinden İtibaren Giriş Çıkış Saatleri:

Giriş 13:00

Çıkış:16:50

Ock

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Karne Dağıtım Programı Okulumuz Çiçek İlkokulu-Ortaokulunda yapıldı. Programa Elbistan İlçe Kaymakamımız Sayın Özkan DEMİR, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet GÜRBÜZ, İlçe Emniyet Müdürü Hakan AŞIK, İlçe Jandarma Komutanı Sinan SERT, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kürşat BAYAZIT ve Şube Müdürlerimiz Bekir DAL, Mükremin CERAN, Alpaslan CERAN, Mehmet YILMAZ  katıldı. Programa katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz

Eyl

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI ETKİNLİKLERLE DEVAM ETTİ

Eyl

2019-2020 Eğitim ve öğretim yılı, uyum haftası kapsamında anasınıfı ve  ilkokula yeni başlayan öğrencilerin, okul kaygılarını gidermesi ve okul ortamına alışması amacıyla öğretmenleri tarafından gelecek öğrencilere hediyeler hazırlanıp sınıfları düzenlendi.

Kas

PROGRAM OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI ÇELENKİ ATATÜRK BÜSTÜNE SUNMALARI İLE BAŞLADI. PROGRAM ÖĞRENCİLERİN HAZIRLADIKLARI ETKİNLİKLERLE DEVAM ETTİ.

Mrt

"Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Stratejisi Eylem Planı" kapsamında çocuklar ve gençlerin vergi konusunda bilgilendirilmesi, toplumda vergi bilincinin yerleşmesi ve farkındalığının artırılması  amacıyla Öğrencilere yönelik Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan ve EBA'da yer alan eğitim videolarının gösteriminin sağlanarak çocukların izlemeleri sağlandı.