ÇİÇEK İLKOKULU 2022-2023 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI

II. DÖNEM ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI

2022-2023 Egitim-Ögretim yılı Okul Aile Birligi Genel Kurul Toplantısı 30 Ekim 2022 Pazar günü okulumuz bahçesinde saat 13:00'da yapılacaktır.

Kaliteli bir eğitim ortamının oluşturulması siz değerli velilerimizin katkılarıyla mümkün olacaktır.

İlginizi ve katılımınızı önemle rica ederiz.

GÜNDEM MADDELERİ:

1. Açılıs ve yoklama.

2. Saygı durusunda bulunulması ve akabinde istiklal Marsımızın okunması

3. Açık oylama ile veli üyeler arasından bir divan baskanı ve iki kâtip seçiminin yapılması

4. Okul Müdürü Ümit KAYIRAN'ın açılış konuşması

5. 2021-2022 Egitim-Ögretim yılı Okul Aile Birligi Baskanı Seyfali TÜRK'ün konuşması

6. Bir önceki döneme ait yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarının görüsülmesi ve ibra edilmesi

7. Yönetim kurulu ve denetleme kuruluna asıl ve yedek olarak liste halinde oylanarak seçim yapılması

•Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üye seçiminin açık oylamayla

seçilmesi

• Denetleme Kuruluna; 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi

8. 2022-2023 egitim-ögretim yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi

9. Ihtiyaçların giderilmesine yönelik okul-aile birligi yönetim kurulunun yetkilendirilmesi

10. Genel konuların görüsülmesi ve bilgilendirmeler

11. Dilek ve temenniler

12.Ögretmen-Veli Görüşmeleri

13.Kapanış

Millî Eğitim Bakanlığı, yüz yüze ve uzaktan eğitimde aşamalı geçiş planı doğrultusunda 12 Ekim 2020 Pazartesi günü itibariyle başlayacak olup İlkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıflarda gruplar halinde haftada 2 gün toplam 12 ders saati ( 2 gün, 6+6) Sınıflar, öğrenci mevcudu doğrultusunda sosyal mesafeye göre gruplara ayrılacak, her ders süresi 30 dakika, dersler arası dinlenme süresi de 10 dakika olarak uygulanacak.Okul öncesi eğitim kurumlarının tamamında ise haftada 5 gün ve günde 6 etkinlik saati olacak şekilde yüz yüze eğitim yapılacak. Yüz yüze eğitim dışında kalan tüm dersler uzaktan eğitim yoluyla tamamlanacak, uzaktan eğitimlerde bir ders süresi 30 dakika olarak planlanacak,Yüz yüze eğitim için çocuğunu okula göndermek istemeyen velinin yazılı onayı alınacak ve okula gelmeyen öğrenciler devamsız sayılmayacak ancak velisi tarafından okula gönderilmeyen öğrenci uzaktan eğitimle derslerine devam ederek devam ettiği sınıfın müfredatından sorumlu olacaktır.Haftalık Ders Çizelgeleri aşağıdadır.

Pazartesinden İtibaren Giriş Çıkış Saatleri:

Giriş 13:00

Çıkış:16:50

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİMİZ İLÇE MERKEZİNDE YAYIN YAPAN ELBİSTANIN SESİ VE KAYNARCA GAZETELERİNDE GENİŞ YER BULDU.. ÖZELLİKLE BANDO EKİBİMİZİN YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALAR DİKKAT ÇEKTİ.