May

MESLEK LİSESLERİ AİLELER İLE BULUŞUYOR PROJESİ KAPSAMINDA ELBİSTAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 10.SINIF ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRENCİLERİ HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI OYUNCAKLARI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE DAĞITTILAR. BU ÇALIŞMA İÇİN ELBİSTAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ İLYAS YALÇIN'A ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARI YIL KARNE TÖRENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ FATİH ÇETİN'İN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ara

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Kahramanmaraş Şube Müdürlüğünce okulumuz Öğrencilerine "Tabiatı Koruma, Biyokaçakçılık, İlimizin Endemik Türlerinin korunması Semineri" düzenlenmiştir.

Ara

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI YAPILDI.

Kas

Okulumuz Öğrencileri tarafından hazırlanan 24 Kasım programı düzenlendi. Programda okulumuz öğrencileri arasında yapılan "Öğretmenler Günü" konulu Şiir,kompozisyon ve Resim dalında deereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Kas

Okulumuzda Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü münasebetiyle anma programı düzenlendi. Programın düzenlenmesinde görevli okulumuz Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

KIZILAY HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2022-2023 OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI 30.10.2022 TARİHİNDE OKUL İDARESİ, ÖĞRETMENLERİMİZ VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

OKULUMUZDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI YARPILDI

ELBİSTAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILAN İLKOKULLAR ARASI RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN OKULUMUZ 1/B SINIFI GÜLSEREN KARA ÖDÜLÜNÜ ALDI.

4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİN YAPMIŞ OLDUĞU ETKİNLİK

Velilerimiz ve öğrencilerimizle beraber #ozanlarsehriokuyor programı kapmasında okuma etkinliklerimiz devam ediyor.